Op Post is een educatieve, jonge, dynamische, speelse beweging van kinderen en jongeren vanaf het 3de leerjaar tot het 3de middelbaar.

Elke zaterdagavond vanaf 18:30u tot 20:00u komen wij samen voor spel en plezier. We spreken dan af aan ons o-zo-gezellige kot achter de kerk van Haasrode en amuseren ons te pletter.

Doorheen het jaar dragen wij ook ons steentje bij aan enkele goede doelen.
Dit doen wij aan de hand van Soep op de stoep, 11.11.11-verkoop en natuurlijk het circus.

Het circus vindt elk jaar plaats op de tweede woensdag van de paasvakantie (dit jaar op 10 april 2024). We oefenen hiervoor in de krokusvakantie (alleen de ‘kunnen’ nummers) en in de paasvakantie (alle nummers). Dus hou deze dagen zeker vrij!

Jaarlijks vindt er ook een kamp plaats de laatste week van augustus (in 2024 van 26 tot 31 augustus). Dat zijn, keer op keer, de beste 6 dagen van het jaar! Schrijf dat dus alvast maar in je agenda voor de komende jaren.

Indien u interesse heeft om lid te worden van Op Post, kan u steeds vrijblijvend een zaterdagavond om 18:30 uur komen naar het kot, ons lokaal. Wij spelen van 18:30 uur tot 20:00 uur. Wenst u meer informatie over het lid worden van Op Post? Dan kan u steeds een mailtje sturen naar de leiding, die bij contact vermeld staan.

Het lidgeld bedraagt slechts €20 voor het hele jaar (uitgezonderd weekend en kamp).